“Ibu Bapa Cakna, Anak Berjaya” – SmartParenting

Haji Nor Naemi Bin Haji Md Nor merupakan salah seorang pengasas MSQ Power Training (Motivasi Sentuhan Qalbu) yang berpusat di Kajang, Selangor.

Dengan lebih 15 tahun pengalaman menjadi trainer secara langsung di bawah MSQ Power Training, kini beliau masih aktif sebagai seorang trainer di dalam bidang Motivasi, Kemahiran Belajar & Kaunseling.

Graduan Sarjana Psikologi & Kaunseling dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ini juga merupakan juga merupakan seorang pemegang Ijazah Sarjana Muda Usuluddin dari Universiti Malaya(UM).

Sehingga ke hari ni, beliau telah mengendalikan lebih 300 training di pelbagai peringkat termasuk sekolah, badan-badan kerajaan, IPTA, IPTS dan sektor swasta. Namun, beliau lebih cenderung kepada pelajar dan juga keibubapaan (parenting). Bagi yang ingin melihat training yang telah dijalankan oleh beliau, boleh layari: https://www.facebook.com/SAHABATMSQ

Pemegang Certified NLP Practitioner ini juga berpengalaman lebih 10 tahun di dalam bidang Pembangunan Insan yang juga melibatkan pelajar dan keibubapaan.

Beliau juga merupakan Certified Spiritual NLP Practitioner yang giat bergerak dengan misi melahirkan generasi yang dilengkapi dengan tuntutan Intellectual Quotient (IQ), Emotional Quotient (EQ), dan Physical Quotient (PQ) bagi melahirkan generasi Rabbani yang Soleh & Solehah.

 

Dr. Nurasyikin Binti Zakaria merupakan seorang pengajar di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) bahagian pengurusan latihan.

Memegang Ijazah Sarjana (P.hD) di dalam bidang Kesihatan Masyarakat (Community/Public Health). Juga merupakan seorang graduan Sarjana Pengurusan Alam Sekitar dan Sarjana Muda Kesihatan Pekerjaan dan Alam Sekitar.

Sebagai Certified Stifin Trainer, beliau giat berkongsi kaedah pembelajaran anak-anak melalui kaedah personaliti Bio-Metrik yang boleh merangsang kekuatan dan kelebihan anak-anak secara saintifik. Juga dapat mengenali kelemahan untuk diatasai.

STIFIN ialah satu kaedah mengukur kepintaran dan kelemahan seseorang secara Bio-Metrik  Melalui kaedah ini, ibu bapa akan dapat mengetahui jenis otak dominan yang membentuk personaliti anak-anak. Daripada dapatan ini, ibu bapa akan dapat menentukan kaedah belajar yang paling sesuai untuk setiap anak di samping dapat mengenali karektor mereka.

 

JOM SERTAI PROGRAM SMART PARENTING! 

SABTU | 6/1/2024 | 8.30am – 1.00pm


Hanya RM45 sahaja untuk sepasang (2 orang)
Untuk mendaftar & membuat pembayaran, sila klik link di bawah:

MS Office Crack Download FreeZone Vpn Adobe Activator iCloud Bypass